leven is bewegen!

Life in Motion gaat voor kwaliteit

06-03-2016

Life in Motion gaat voor kwaliteit

Onze fysiotherapeuten Bas en Jelena zijn druk bezig met hun studie Master of Science. Jelena studeert Geriatrie Fysiotherapie bij de Hogeschool Utrecht en Bas Sportfysiotherapie bij Avans Hogeschool in Breda.

 

Geriatrie

Jelena specialiseert zich in fysiotherapie voor de oudere mens. Behandelen volgens de laatste wetenschappelijk onderbouwde methodes garandeert de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. Alleen de beste zorg is goed genoeg. Elke maandag volgt ze college in Utrecht. Daarbij is ze elke week thuis nog vele uren bezig met haar studie. De studie duurt 3 jaar en ze hoopt in 2017 af te studeren.

 

Sportfysiotherapie

Bas volgt 1 keer per maand een dag colleges in Breda om na 2 jaar studie in december 2016 Master of Science in de Sportfysiotherapie te worden. Ook hij besteedt gedurende de week de nodige tijd aan zijn studie. Behandelen van bewegingsproblemen gerelateerd aan sport en sportblessures is specialistenwerk. Hij is inmiddels begonnen aan zijn onderzoek wat zal leiden tot zijn masterthesis.

 

Verantwoorde fysiotherapeutische zorg

Life in Motion faciliteert de opleiding van de medewerkers om de zorg aan de cliënten op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Alle nieuwe kennis is in de dagelijkse praktijk direct toepasbaar. Professionaliteit betekent ook dat je als cliënt erop kan vertrouwen dat je de beste behandeling krijgt. En daar staat Life in Motion garant voor.