leven is bewegen!

Fietsclinic met oud prof en Giro deelnemer Jan van Velzen

12-04-2016

Oud profwielrenner en Giro d’Italia deelnemer Jan van Velzen, die als fysiotherapeut bij Life in Motion werkt, geeft een fietsclinic om je bij te spijkeren in de wielersport. Dichterbij de bron van deze prachtige sport kom je niet snel.

 

Heb je altijd de ins and outs van de wielersport willen weten?

Of wel eens willen leren om in waaiers, ploegentijdrit of op de kant te rijden? Misschien meer leren over bochtentechniek, afdalen of klimmen?

 

Ervaar het zelf!

Op zondag 8 mei 2016 om 10.30 uur is er een mogelijkheid om onder begeleiding van Jan deze facetten van de wielersport te ervaren. Onderweg is er tijd genoeg om vragen te stellen over hoe het is om een Giro te rijden. Maar ook andere onderwerpen zoals voeding, training, doping, wielrenners humor en overige zaken over wielrennen kunnen worden gevraagd.

 

Jan is 8 jaar profwielrenner geweest en heeft o.a. de Giro d’Italia gereden. Inmiddels is hij al jaren fysiotherapeut en trainer bij Life in Motion.
 

Geef je snel op

Zou jij het leuk vinden om op deze speciale dag ook deel te nemen aan deze fietsclinic, geef je dan nu op via Life in Motion.
Er is plek voor maximaal 20 personen, dus wees er snel bij want VOL = VOL! Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij!!

De kosten bedragen per persoon minimaal (mag ook meer zijn) € 15 wat ten goede komt aan een nader te bepalen goed doel.
 

Wat nog belangrijk is:

  • Je moet in het bezit zijn van een racefiets en een helm
  • Je moet al enige ervaring hebben met fietsen
  • Deelname vanaf 15 jaar en op eigen risico
  • Start om 10.30 uur bij Life in Motion