leven is bewegen!

Wijnand Manders: “Basis voor een gezonder leven is bewegen”

03-06-2016

De visie van Life in Motion is dat je voor een optimale gezondheid voldoende moet bewegen. Soms lukt dat bijvoorbeeld niet door pijn in 1 van je gewrichten. Een half jaar geleden kreeg Wijnand bij Life in Motion fysiotherapie voor zijn artrotische knie. Hij had al langer flinke pijnklachten. Door de fysiotherapie leerde hij de knieklachten onder controle te houden door oefeningen doen en verstandig trainen. 

 

Doen en blijven doen
Aansluitend is het heel belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Life in Motion deed hem een mooi aanbod om door Spinning en fitness goed getraind te blijven. Wijnand vond natuurlijk niet alleen zijn knie belangrijk. 


Leuk en goed trainen
De ongedwongen en professionele manier van trainen onder begeleiding van de fysiotherapeuten bij Life in Motion deden hem besluiten wekelijks 1 tot 2 keer te gaan spinnen en daarnaast fitness te doen. 

 

De opbrengst
Wijnand voelt dat hij de behaalde resultaten van de fysiotherapie voor zijn knie kan behouden. Daarnaast heeft hij bij de diëtiste afspraken gemaakt om ook eens goed naar zijn voeding te kijken. Hij durft weer met zijn dochter een balletje te trappen. Dat lukte lange tijd niet. “Zowel voor mijn knie, als voor mijn algehele gezondheid is het goed dat ik bij Life in Motion terecht ben gekomen” aldus Wijnand.