leven is bewegen!

Sylvia: Waarom ik bij Life in Motion ben gaan sporten

01-09-2016

Ik wil graag met jullie delen waarom ik bij Life in Motion ben gaan sporten.

Al ongeveer 20 jaar heb ik chronische pijnklachten van spieren en gewrichten. Ik heb verschillende therapieën gedaan en allemaal hebben ze een stukje bijgedragen om beter met mijn chronische klachten om te gaan.

Twee jaar geleden ging ik flink achteruit en ben toen in het circuit van de fysiotherapie terecht gekomen. Gelukkig heeft dit goed geholpen, maar ik wilde dit graag vasthouden.

 

Loodzwaar….?

Inmiddels was ik er wel achter gekomen dat trainen o.a. mijn stijfheid sterk verminderde. Al gauw kwam de sportschool in beeld. Eerlijk gezegd zag ik mij zelf daar niet zo snel tussen huppelen.

Die prachtige, meest slanke, zwetende meiden en bomen van mannen die zich een slag in de rondte trainen. In mijn buurt hoorde ik hele goede berichten over Life in Motion. Met lood in de schoenen ben ik er binnengestapt.

 

Verslaafd

Het bleek een verademing! Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en samen met Jelena hebben we een trainingstraject uitgestippeld. Nu ben ik er na anderhalf jaar aan verslaafd. Altijd met een van de fysiotherapeuten op de trainingsvloer. Veel leuke onderlinge contacten met andere sporters en veel lol en heel veel positiviteit.

Ik voel me nu veel minder stijf en ben opgeruimder in mijn hoofd. Dank aan Life in Motion voor jullie motivatie en aandacht.

 

Sylvia