je leven in beweging!

Vitaal blijven door sport

13-04-2015

Een druk gevuld leven, zoals voor voetbalvereniging VDZ, vraagt fysiek veel. Wekelijks twee keer trainen om fit te blijven houdt me fit en jong.

 

Drempel is laag

Ik fiets dagelijks en ben heel veel in beweging. Maar door de trainingen bij Life in Motion waar ik met volle inzet mijn trainingsschema afwerk, merk ik dat ik mijn kracht en conditie veel heb verbeterd en op peil kan houden. Het is niet alleen goed om zo bezig te zijn maar vooral ook heel leuk. De mix van sporters van alle leeftijden waarmee ik tegelijk train en de begeleiding door de fysiotherapeuten maken dat de drempel om twee keer per week te gaan laag is.

 

Al 15 jaar

Ik kom al ruim 15 jaar bij Life in Motion en ontmoet veel mensen uit mijn eigen buurt ‘t Cranevelt. Dit is voor mij om de hoek, dus ik ben er binnen vijf minuten. Ik heb twee nieuwe knieën en een nieuwe heup. Dankzij hun deskundige begeleiding bij de revalidatie en coaching ben ik heel snel hiervan hersteld. Hierdoor kan ik mijn passie, vrijwilligerswerk bij VDZ, weer volledig uitvoeren. Ik heb fysiotherapie gehad en volg nu al jaren 1x per week een spinningles en de andere keer doe ik fitness, beide in een ongedwongen sfeer.