je leven in beweging!

Samen sporten is nog leuker!

02-05-2015

De broers Hans en René Scholing zien elkaar elke week. Ze trainen dan samen bij Life in Motion. En dat is dubbel pret. Trainen is leuk en elkaar zien ook.

 

Conditietraining

Buiten adem tijdens hun training? Zo af en toe, maar er blijft voldoende lucht over voor het gesprek. Twee broers die dus tijd maken om te trainen en bij te praten. Dat is geen trainingsdoel op zich maar wel erg gezellig. En er wordt ook serieus krachttraining gedaan.

 

Volhouden

Hans traint nu ruim 10 jaar bij ons en heeft René 5 jaar geleden meegenomen. Ze hebben beiden geen moment spijt gehad. Hans is een bekende bariton en docent op het conservatorium in Arnhem. Zingen vraagt behalve een uitstekende conditie ook sterke rompspieren. Dat houdt hij prima op niveau.

René is technisch producent van internationale en nationale (muziek) evenementen zoals Pinkpop, Bospop, Monster Jam en Guido's Orchestra (het orkest dat de Symphonica in Rosso shows begeleidt). Met dit orkest touren ze over de wereld van China tot Amerika en Canada. Daarvoor moet hij natuurlijk ook zijn kracht en conditie op peil houden.

 

Muziek

Ze kiezen regelmatig zelf de muziek uit die ze willen horen tijdens hun training. Via Spotify leren andere sporters en ook de fysiotherapeuten kennis maken met “nieuwe soorten muziek” van Bach tot rock.