leven is bewegen!

Fysiotherapeut en trainer Bas Schakel 5 jaar bij Life in Motion

28-05-2015

Met 15 jaar ervaring als sportfysiotherapeut en trainer werkt Bas nu vijf jaar met veel plezier bij Life in Motion. Dagelijks met cliënten fysiotherapie en sporters werken geeft hem veel voldoening.

 

Ervaring

Voordat hij bij ons kwam, heeft hij vijf jaar bij voetbalclub De Graafschap op topsportniveau gewerkt. Wij zijn blij dat hij al die ervaring en kennis nu inzet voor onze cliënten fysiotherapie en sporters.

 

Sport

Bas fietst regelmatig met veel plezier voor zijn werk van Doetinchem naar Arnhem op en neer en natuurlijk ook voor zijn conditie en gezondheid. Daarnaast zorgen hardlopen en regelmatig krachttraining doen in onze trainingszaal ook ervoor dat hij in topconditie blijft.

 

Opleiding

De opleiding tot fysiotherapeut deed hij in Amsterdam, waar hij in 2000 afstudeerde. In 2007 heeft hij de opleiding tot sportfysiotherapeut afgerond. Daarna heeft hij verschillende cursussen gedaan. In 2014 is hij begonnen met de opleiding tot Master of Science Sportfysiotherapie. De kennis die hij daar op wetenschappelijk niveau opdoet is niet alleen voor hem interessant, maar komt natuurlijk al onze cliënten fysiotherapie en sporters ten goede.