leven is bewegen!

Rogier Heijmans kan weer hardlopen dankzij Life in Motion

11-06-2015

Als piloot heeft hij een druk leven met onregelmatige werktijden. Waar hij dan ook ter wereld landt, loopt hij hard en blijft hij in conditie. Maar als er voetklachten ontstaan lukt hardlopen niet meer.

 

Sportfysiotherapie bij voetblessure

Hij was eerder in behandeling bij Life in Motion. Deze keer had hij last van zijn voet door hardlopen. Door zijn enthousiasme “rent hij zichzelf wel eens voorbij” en liep hij tegen een blessure aan.

De uitgebreide bewegingsanalyse van de looptechniek en beoordeling van zijn loopschoenen gaven al snel duidelijkheid over een deel van oplossing: de veters waren veel te strak gestrikt. Daarnaast hebben loopoefeningen en spierversterking snel geholpen de voetproblemen op te lossen.

 

Flexibiliteit

Rogier vond de flexibiliteit bij het maken van afspraken zeer prettig. De deskundige begeleiding van Bas, de sportfysiotherapeut, samen met Jelle als fysiotherapeut in opleiding gaven Rogier het gevoel top-fysiotherapie te hebben gekregen. En daarvoor kwam hij weer terug bij Life in Motion voor de behandeling van deze blessure.

 

Sfeer

Tijdens de behandelingen vond Rogier dat er een prima balans was tussen serieus werken aan herstel en de ongedwongen sfeer in de trainingszaal. Ook het gratis drankje en gezelligheid aan de bar na afloop van de behandeling was voor hem telkens een prettige afsluiting. Hij kan nu weer hardlopen zonder pijn, waar ook ter wereld van New York tot Dubai.

 

Ook last van een blessure door sporten?

Kom langs of neem contact op via het contactformulier of bel: 026 - 389 35 00