je leven in beweging!

Jacqueline Meijer zet haar leven sportief in beweging

27-05-2015

De actie die loopt tot 1 juli: “1 maand onbeperkt sporten voor de helft van de prijs!” bracht haar in beweging zich in te schrijven als lid bij Life in Motion.

 

Ruggensteun

Een aantal weken geleden kreeg Jacqueline de eerste digitale nieuwsbrief van Life in Motion. Ze kende ons uit het verleden. De aanbieding voor één maand onbeperkt sporten gaf haar het laatste zetje dat ze nodig had om weer te gaan sporten. Dat wilde ze al een tijdje, want ze merkte dat het nodig was voor haar conditie. Sinds een maand sport ze nu bij ons. Ze ervaart Life in Motion als een speciale plek, waar je in een ontspannen sfeer kan trainen en aan je conditie werken.

 

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeut Jan van Velzen deed de intake en stelde samen met haar trainingsdoelen vast. Toen ze opeens last kreeg van haar onderrug heeft ze direct met hem een afspraak voor fysiotherapie gemaakt. Omdat ze hem al kende voelde dat voor haar prettig en vertrouwd. Dit alles maakte dat de behandeling fysiotherapie snel en effectief kon worden ingezet en ze weer verder kon gaan met sporten.

 

Begeleiding

Fysiotherapeuten die sporters begeleiden in de sportschool zie je niet vaak. Bij Life in Motion is de fysiotherapeut continu aanwezig. Ze stimuleren en corrigeren de sporters en maken het zo leuk mogelijk met uitdagende oefeningen. Jacqueline ervaart het contact met de fysiotherapeuten en de ongedwongen sfeer in de trainingszaal als zeer prettig. “Het leuke is dat je een babbeltje kan maken met een andere sporter, maar jezelf ook flink in het zweet kan werken. Dat is voor mij heel belangrijk.”