leven is bewegen!

Massage voor Victor was top!

24-06-2015

Victor Stenmans was blij verrast met de gratis massage toen we hem belden dat hij de actie "Like ons op Facebook" had gewonnen. Vlak voordat hij op vakantie ging kreeg hij de massage door onze fysiotherapeut Jan van Velzen.

 

Ontspannen door inspannen
Victor traint meerdere keren per week altijd erg actief waarbij hij zijn lichaam flink op de proef stelt. Inspanning is erg belangrijk voor hem en levert behalve een prettig gevoel ook gezondheidswinst op. Maar het is ook een goede manier om te “ontstressen” en daarmee belangrijk voor lichaam en geest. Net als massage. Victor gaat dus met een goed gevoel op vakantie.

 

Massage en ontspanning
Door de professionele handen van de fysiotherapeut gemasseerd worden: wie zou dat nou niet willen? Massage helpt in elk geval door de ontspanning die optreedt waardoor je je beter zal voelen. Er is wetenschappelijk weinig bewijs te vinden over het voorkomen of herstellen van spierpijn door massage. Natuurlijk is ontspanning altijd een gunstig uitgangspunt om het lichaam langs natuurlijke weg te laten herstellen van inspanning.


Ervaring
Veel mensen hebben al eens ervaren hoe het voelt om gemasseerd te worden. Mocht dat voor jou niet zo zijn, dan hoef je alleen maar via hier te klikken om eens gratis gemasseerd te worden. En als je nog weer eens gemasseerd wil worden, klik je toch gewoon nog een keer op de Facebookbutton op onze homepage… Misschien lig jij binnenkort te genieten van een massage door een van onze fysiotherapeuten.
Bij 150 Likes verloten we weer een gratis massage. Dus vraag ook je vrienden ons te Liken op Facebook.


Massage op afspraak kan bij ons altijd. Kom langs of bel 026 – 389 35 00 voor een afspraak.