leven is bewegen!

Jelle Diebels treedt per 1 juli in dienst bij Life in Motion

25-06-2015

Na het afronden van zijn stage bij ons is Jelle inmiddels afgestudeerd als fysiotherapeut en komt hij bij Life in Motion werken. Wij zijn daar heel blij mee en hijzelf natuurlijk ook.

 

Ambities
Onze sporters en cliënten fysiotherapie hebben hem het afgelopen half jaar tijdens zijn stage leren kennen als een ambitieuze en enthousiaste fysiotherapeut in opleiding. Sport en fysiotherapie zijn voor hem zijn passie. Dit merk je direct bij hem en dat heeft een positieve uitstraling op de mensen met wie hij werkt.


Teamspeler
Veel mensen denken dat fitness een puur individuele sport is. Zonder een goede fysiotherapeut-trainer, die je adviseert en helpt je trainingsdoelen te behalen, werkt dat niet zo. Natuurlijk geldt datzelfde altijd voor mensen die wegens gezondheidsproblemen de behandeling van een fysiotherapeut nodig hebben. In alle gevallen gaat het om samenwerken in een professionele setting met collega's, sporters en cliënten fysiotherapie: teamwork!


Toekomst
Jelle wil zijn vaardigheden als fysiotherapeut en trainer verder blijven ontwikkelen. De basis daarvoor is stevig gelegd. Afgestudeerd fysiotherapeut met grote belangstelling voor "wat mensen beweegt en doet bewegen". En dat sluit naadloos aan op onze visie op bewegen: "Leven is Bewegen!"