je leven in beweging!

openingstijden fysiotherapie

 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hanteren we ruime openingstijden. We kunnen je behandelen op werkdagen in de ochtend, middag of avond en op zaterdagmorgen.

 

Als je je bij ons aanmeldt proberen we je nog dezelfde dag in te plannen; in ieder geval binnen twee werkdagen en uiteraard in overleg met jou.

 

Op basis van medische noodzaak (bijvoorbeeld bij ziekte of hoge leeftijd) kunnen we “aan-huis” behandelen. Hierbij is altijd een verwijzing van de huisarts of behandelend specialist nodig.

 

We zijn telefonisch doorgaans goed bereikbaar tussen 9.00 uur en 19.30 uur. Mocht je het antwoordapparaat toch aan de lijn krijgen, dan zijn we even niet in staat de telefoon op te nemen. Spreek dan gerust een boodschap in. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug. Mocht je een vraag hebben waarvoor je niet direct iemand hoeft te spreken, dan kan je die stellen via e-mail of via contact. Uiteraard kun je ook binnen lopen om een afspraak te maken.

 

Wij werken op basis van (bij voorkeur vaste) afspraken. In perioden van de schoolvakanties garanderen wij continuïteit van de behandelingen. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten.