leven is bewegen!

prijzen Spinning

 

Wij werken anders dan een gemiddeld sport- en beweegcentrum. Door onze lange ervaring en fysiotherapeutische deskundigheid weten we dat geen mens gelijk is en baat heeft bij hetzelfde trainingsprogramma. Het hangt er namelijk van af wat je doel is. Het gaat ons om jou!

 

We hebben een FlexPas Spinning (= strippenkaart) van 10 keer oplopend tot 50 keer. De vuistregel is "hoe korter de kaart, hoe hoger de prijs per keer". We hebben ook een jaarkaart voor als je onbeperkt wil spinnen.

 

De prijzen lopen uiteen vanaf € 3,10 tot € 8,20 per keer. We vragen € 10 borg voor de ClubCard die je terugkrijgt bij opzegging bij inlevering van de card.

 

Alle Spinninglessen worden gegeven door een fysiotherapeut-trainer die ook officieel opgeleid is tot Spinning-instructor..

 

We willen je graag zo goed mogelijk op persoonlijke wijze informeren. Daarom nodigen we je dan ook hierbij uit voor een bezoek. We kunnen jouw ideeën en sportwensen inpassen op onze mogelijkheden. Misschien wil je een keer een gratis proefles Spinning uitproberen? Vraag ernaar bij één van onze collega’s.